people

Over Vipmedia

 

Vipmedia geeft sinds 1976 eigen special interest tijdschriften uit (o.a. Beet, Duiken, Tuinseizoen, LandIdee en ROS), gebaseerd op internationaal succesvolle concepten. Alle magazines verschijnen in het Nederlands en worden verdeeld in Nederland én Vlaanderen..

Daarnaast verleent Vipmedia ondersteunende diensten aan internationale uitgeverijen die met hun titels de Nederlandstalige markt willen bereiken. Deze services gaan van redactie, vertaling, opmaak in eigen studio en druk tot promotie, joint-promotions met commerciële partners, abonnementenadministratie, losse verkoop en advertentieverkoop. Dit alles op maat en naar wens.

Tot de referenties behoren het Duitse Verlagshaus (Hart voor Dieren) en het Deense Bonnier (Wetenschap in Beeld en Historia) en werden de succestitels National Geographic, Quest en Glamour voor het Duitse G+J Media gelanceerd.

De on- & offline contentmakers!

Het kort opvolgen en aanvoelen van de zich steeds sneller op elkaar volgende generaties samen met de nieuwe media is meer dan ooit de boodschap. Wat zijn hun interesses, hoe lezen en converseren zij en wat zijn de communicatietools die zij gebruiken?

Alle titels hebben een eigen website, een online newsletter en een social media platform. Zo beheren we bijvoorbeeld de Hart voor Dieren Facebookpagina (>300.000 volgers) en website (>400.000 bezoekers per maand). Waardoor bewezen wordt dat, mits de juiste aanpak en de nodige creativiteit, print en online elkaar enorm kunnen versterken. 

De Vipmedia communities

U kunt nu als bedrijf of organisatie via de Vipmedia communities rechtstreeks de dialoog aangaan met uw doelgroep. Ook daar speelt Vipmedia een innovatieve rol met sterke welomlijnde mediaplatformen als resultaat. Daarbij stellen wij graag onze kennis en ervaring ter beschikking voor een maximale return on investment.

Ed Bruijns - Directeur

 

Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Meer info over de promotionele kracht van onze vip communities?

Contact

Neem nu contact met ons op. Ontdek vrijblijvend wat onze on- en offline communities voor u kunnen betekenen. Middels een gerichte presentatie informeren wij u graag over alle mogelijkheden en tarieven.

Top