Duik in de wereld van +115.000 liefhebbers van de onderwaterwereld!

Dé duikspecials van Nederland en België

In een oogopslag

  • 45.000 lezers van het magazine
  • 115.000 online contactmomenten
  • +14.300 Facebooklikes
  • 12.000 mailadressen in database
  • Verschijnt in Nederland en Vlaanderen

 

DUIKEN kan ook voor uw bestemming een special maken. In de special belichten we niet alleen het onderwaterleven, maar ook de accommodaties, attracties en activiteiten boven water. De reportages worden door ons team gemaakt en eventueel naar wens aangevuld met videomateriaal. In samenwerking met u kunnen we meedenken op welke wijze we de special onder een grote groep Nederlands, maar ook ander talige duikers onder de aandacht kunnen brengen. De special kan in print, maar ook digitaal worden aangeboden.

Visual (Magazine, Website,...)

DUIKEN Bonaire Special

Deze 52 pagina’s tellende special is samen met het Bonaire Toeristenbureau gemaakt. Het DUIKEN Team heeft in deze special 7 schitterende reportages gemaakt over het onder- en bovenwaterleven op dit bijzondere eiland. Natuurlijk ontbreek een overzichtelijke kaart met alle duik- en snorkelplekken in het midden van het magazine niet. Deze special is in een oplage van 13.000 exemplaren verspreid op de vakantiebeurs en de duikvaker, daarnaast is het magazine gratis digitaal te downloaden. Inmiddels is de special ook vertaald in het Duits, Engels en Spaans.

Interesse in adverteren in DUIKEN Bonaire Special ?

Deze special is natuurlijk al eens uitgebracht, maar heeft u interesse om uw bestemming op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.


Visual (Magazine, Website,...)

DUIKEN Malta Special

Deze 52 pagina’s tellende special is in samenwerking met het Maltees toeristenbureau gemaakt. Het DUIKEN Team heeft in deze special 8 schitterende reportages gemaakt over het onder- en bovenwaterleven op deze bijzondere bestemming op slechts 3 uur vliegen van nederland! Natuurlijk ontbreek ook in deze special een overzichtelijke kaart met alle duik- en snorkelplekken in het midden van het magazine niet. Deze special is in een oplage van 7.000 exemplaren verspreid op de duikvaker en via een aantal partners.

Interesse in adverteren in DUIKEN Malta Special ?

Deze special is natuurlijk al eens uitgebracht, maar heeft u interesse om uw bestemming op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.


Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Top